Helyi közélet

2013.01.11. 13:50

Vonatozunk! Rajzpályázat

Miskolc - Rajzpályázatot hirdet a Miskolci Vasútmodellezők Egyesülete Vonatozunk! címmel óvodások és általános iskolások részére.

Miskolc - Rajzpályázatot hirdet a Miskolci Vasútmodellezők Egyesülete Vonatozunk! címmel óvodások és általános iskolások részére.A versenykiírás szerint bármilyen vonatozással kapcsolatos témát választhatnak a gyerekek, lerajzolhatják akár a kedvenc mozdonyukat, vagy egy pályaudvart, vagy akár a játékvasút építését a nagypapával. Három kategóriában értékeli majd a rajzokat a szakértő zsűri: óvodások, alsó- és felső tagozatos diákok, mindhárom kategóriában a legjobb három alkotást díjazzák.

A pályázatokat február 8-áig várja a vasútmodellező egyesület a megye minden részéről. A legszebb rajzokat a IV. Modellfesztiválon állítják ki, ahol kategóriánként egy-egy közönségdíjat is kiosztanak a rendezők. A közönségdíj szavazásáról a kiállítás helyszínén részletesen tájékozódhatnak az érdeklődők.

ÉM


A pályázatok beküldése

Az alkotások postára adásának határideje: február 8.

Beküldési cím: Miskolci Vasútmodellezők Egyesülete, 3532 Miskolc, Andor utca 11.

Eredményhirdetés: február 15.

A nyerteseket telefonon, vagy e-mailen értesítik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában