Helyi közélet

2013.01.28. 20:37

Frontális ütközés után, póznadöntés Miskolcon

Miskolc - Személyi sérüléssel végződött az a közlekedési baleset, ami Miskolcon történt hétfőn este a Kiss Ernő utcán.

Miskolc - Személyi sérüléssel végződött az a közlekedési baleset, ami Miskolcon történt hétfőn este a Kiss Ernő utcán. Az elsődleges és helyszínen szerzett információink szerint, egy Skoda Fabia közlekedett a belváros irányából, amikor a hosszú utca felénél lévő benzinkútra kezdett kanyarodni balra a cseh-német márka vezetője. Ekkor érkezett szemből tempósan egy Opel Vectra, amivel frontálisan összeütközött. Ezután az Opel tovább sodródott nagy lendülettel, majd kidöntött egy áramelosztó szekrénykét. Itt nem ért véget a tarolás, mert egy vasbeton villanyoszlop következett, amit tőből kidöntött a Vectra. Még innen is ment tovább a maga útján az autó, amíg a magas útszéli területen 180 fokkal megfordulva a menetirányhoz képest, landolt a combi négykerekű. A Fabia motorja kiesett a nagy csattanás következtében, eleje eltűnt.

Úgy tudjuk ketten sérültek meg könnyebben a balesetben. A Vectra vezetője és a Fabia utasa. Őket kórházba szállították a mentők. Az oszlop döntés következtében egy pár közelben elhelyezett közvilágítást biztosító oszlopon nem volt fény. Az utat teljes szélességében le kellett zárni a helyszínelés, műszaki mentés és a takarítás idejére.

A két autó totálkárosra tört, a baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában