Helyi közélet

2013.01.24. 08:22

Miskolci marad a Voice sztárja

Budapest, Miskolc - Pál Dénes története eddig bizonyosan egy picit már igazi hollywoodi sztori. A 21 éves tősgyökeres diósgyőri srác bejutott a TV2 Voice című zenei tehetségkutató show műsorába, országosan ismert és kedvelt lett és nem mellékesen egészen a pénteki fináléig menetelt.

Budapest, Miskolc - Pál Dénes története eddig bizonyosan egy picit már igazi hollywoodi sztori. A 21 éves tősgyökeres diósgyőri srác bejutott a TV2 Voice című zenei tehetségkutató show műsorába, országosan ismert és kedvelt lett és nem mellékesen egészen a pénteki fináléig menetelt.Dénes az általános- és középiskolai tanulmányait is a borsodi megyeszékhelyen végezte, jelenleg pedig a Miskolci Egyetem Anyagtudományi Karán tanul. Miskolc egyik legnépszerűbb emberét, Pál Dénest néhány perc erejéig telefonon sikerült utolérnünk szerda délután.

- Nagyon sűrű a programunk: interjúk, próbák, háttérműsorok, szövegtanulás, hiszen fontos hogy jól működjön pénteken is minden - nyilatkozta az Észak-Magyarországnak Pál Dénes.

Felvetésünkre, hogy mennyire változott meg a Voice-nak és a népszerűségnek köszönhetően elmondta: nem gondolja, hogy változott volna, amit hiszi, hogy a környezete is visszaigazol.

A színpadi produkció miatt

- Persze megismernek, és alkalmanként gratulálnak is, ami nagyon jól esik, de ezért nem lettem más ember - fogalmazott a fiatal énekes. - Természetesen más mostanában az életvitelem a Voice miatt, hiszen fel kellett vennem ezt a nem éppen hétköznapi tempót. Ez tényleg egy iszonyatosan más dolog, mint amiben korábban mozogtam, mert hétről hétre a maximumot kell nyújtanom.

Kérdésünkre, hogy nyomasztó-e, hogy már-már győztesként könyvelik el, a következőket válaszolta a Voice sztárja:

- Azt szeretném, ha elsősorban a színpadi produkcióm révén ítélnének meg - mondta határozottan. - Ha a tehetséget látnák bennem és azt, hogy éppen a tehetségem miatt jutottam el eddig. Ám persze örülök, hogy szeretnek az emberek. Miskolc? Az időm nagy részét ugyan egy ideje Budapesten töltöm, ám nagyon kötődöm a szülővárosomhoz, Miskolchoz. Minden odaköt! Sokat kaptam a szüleimtől, az iskolámtól, és a barátaimtól. A három legjobb barátom legutóbb is elkísért az élőshow-ba. Akárhogyan is alakul a továbbiakban az életem, miskolci maradok!

Aki szurkolni szeretne Dénesnek - és azért, hogy ő legyen "Magyarország hangja" - , mindenképpen üljön le pénteken este fél 9-kor a televízió elé és kapcsoljon a TV2-re!

ÉM-JLI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában