Helyi közélet

2013.01.23. 17:51

Annamária is ott volt a javára adott koncerten

Abaújkér, Encs, Miskolc - Az abaújkéri Sóvári Annamáriát portálunk olvasói már jól ismerhetik, hiszen karácsony előtt sokat írtunk a műthetetlen agydaganattal élő lányról.

Abaújkér, Encs, Miskolc - Az abaújkéri Sóvári Annamáriát portálunk olvasói már jól ismerhetik, hiszen karácsony előtt sokat írtunk a műthetetlen agydaganattal élő lányról.Megírtuk: egyrészt anyagi támogatást szeretne a szerényen élő család, minthogy gyógyszerköltségük is tetemes, másrészt Annamária társaságra, s arra vágyott: valaki énekeljen neki. Ez utóbbi kérését is többen teljesítették már, egy ismerős miskolci amatőr zenész pedig elhatározta. összeköti a kettőt, s jótékonysági koncertet adnak.

A dr. Fenyvesi Lóránt szervezte január 12-i, az encsi Váci Mihály Gimnáziumban rendezett koncerten szomszédjuk jóvoltából Annamária is részt vett. Ehhez hasonló „kiruccanása” még életében nem volt. Az kicsit búsította, hogy a falujából csak egy család ment el. A befolyt 100 ezer forint jó részéből tüzelőt vásároltak. Annamária elújságolta: hamarosan kap egy számítógépet is, így kinyílhat számára a világ.

ÉM-SzK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában