Helyi közélet

2012.12.21. 18:59

Szombattól már a Dankó ad a regionális rádió helyén

Miskolc - Pénteken 11 óra 56 perckor elhangzott az utolsó mondat a miskolci regionális rádióban, a miskolci stúdió adásai helyén a jövőben a Dankó Rádió által sugárzott nótákat hallgathatnak a rádióhallgatók.

Miskolc - Pénteken 11 óra 56 perckor elhangzott az utolsó mondat a miskolci regionális rádióban, a miskolci stúdió adásai helyén a jövőben a Dankó Rádió által sugárzott nótákat hallgathatnak a rádióhallgatók.Vagy nyomon követik a híradásokat, és megkeresik az interneten a regionális rádió alkotógárdája által létrehozandó Élő Miskolci Rádiót, ahol a tervek szerint továbbra is a verbalitásé lesz a főszerep, közügyekről készült műsorokat követhetnek a látogatók az internet adta lehetőségeket kihasználva, vagyis akár bele is szólhatnak egy-egy beszélgetésbe.

Pénteken délután a Borsodi Nyomda udvarán megalakult az Élő Miskolci Rádióért Tenni Akarók Közössége, akik nem petíciók, eredménytelennek tűnő tiltakozások megfogalmazásával akarják tölteni az időt, hanem előre menekülnek.

ÉM-SZP



Miskolc - Pénteken elhangzott az utolsó mondat a Magyar Rádió Miskolci Stúdiójában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában