Helyi közélet

2012.12.11. 11:38

Gázcsonkot döntött Miskolcon egy autó

Miskolc - Egy személygépkocsi ütközött egy ház falának hétfőn eset fél nyolc körül Miskolc belvárosában, a Meggyesalja utcán. A karambolban megsérült a ház előtt lévő gázcsonk, a vezetékből szivárogni kezdett a gáz.

Miskolc - Egy személygépkocsi ütközött egy ház falának hétfőn eset fél nyolc körül Miskolc belvárosában, a Meggyesalja utcán. A karambolban megsérült a ház előtt lévő gázcsonk, a vezetékből szivárogni kezdett a gáz. Rinyu Zsuzsanna, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője arról tájékoztatta az Észak-Magyarországot, hogy a baleset környékén 200 méter sugarú körben 18 embernek kellett ideiglenesen elhagynia otthonait, akik egy közelben álló buszban melegedhettek. A Tigáz szakemberei fél kilencre megszüntették a gázszivárgást, a lakosság ezután hazatérhetett. Egyedül annak a háznak a lakója nem mehetett haza, akinek a gázcsonkját eltörte az autó, őt ideiglenesen rokonai fogadták be. A gázszivárgás miatt a Meggyesalja utcát is lezárták, azon fél tizenkettő körül indulhatott meg újra a forgalom.

ÉM-SZP



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában