Helyi közélet

2012.12.01. 12:54

Gárda báránybőrben? - Közlemény

Miskolc - A Jobbik továbbra sem hagy fel az illegális, félkatonai szervezetek megalakításával.

Miskolc - A Jobbik továbbra sem hagy fel az illegális, félkatonai szervezetek megalakításával.Mivel legfelsőbb szinten is betiltották a fekete egyenruhás pártkatonák eszeveszett, mindenkiben félelmet keltő erődemonstrációit, újabb kiskapukat keresnek a gárda felélesztésére. A Szebb Jövőt Polgárőr Egyesület kimondatlanul is nem más, mint a már nyíltan fajgyűlöletet hirdető, fasiszta parlamenti párt katonai nyúlványa. Nem véletlen, hogy a pártoktól független, demokratikus elveken alapuló Magyar Polgárőrök egyesülete nem fogadta be őket.

A szebb jövős egyenruhások korántsem a közbiztonságért való politikamentes működést tűzték zászlójukra. Ők a gárda báránybőrbe bújtatott emberei, akik ideológiai alapon akarják, képzelik el az élet- és vagyonvédelmet.

Az MSZP annak ellenére, hogy tisztában van a jelenlegi vidéki közállapotokkal és egyetért a rendőrség és a hivatalos polgárőrség célkitűzéseivel, tiltakozik a szebb jövősök fellépése ellen. Viszont, akik az illegális egyesület leendő tagjai közül elfogadják a magyar polgárőrök szigorúan szabályozott működési alapelveit, megtalálják helyüket köztük is.

- Földesi Norbert, az MSZP miskolci frakcióvezetője -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában