Helyi közélet

2012.12.08. 17:52

Adventi forgatag a Ferencziben

Miskolc - Volt játszóház, ingyenes egészségügyi szűrés, gyógy- és frissítő masszázs és temérdek program a Ferenczy Sándor Egészségügyi Szakközépiskola adventi forgatagán szombaton, ahol akár energiaitalos dobozokra is lehetett dobálni, de igény szerint az iskola tanulói, szüleik és tanáraik tömegében feltűnő boszorkányokat is meg lehetett kergetni.

Miskolc - Volt játszóház, ingyenes egészségügyi szűrés, gyógy- és frissítő masszázs és temérdek program a Ferenczy Sándor Egészségügyi Szakközépiskola adventi forgatagán szombaton, ahol akár energiaitalos dobozokra is lehetett dobálni, de igény szerint az iskola tanulói, szüleik és tanáraik tömegében feltűnő boszorkányokat is meg lehetett kergetni.A hangulatos rendezvény valójában egy remekül felépített kirakodóvásár volt, ahol száraz tésztát, süteményt, lekvárt, befőtteket, kézimunkákat, aszalmányokat, fonott vagy fából készített használati tárgyakat, kreatív adventi, karácsonyi díszeket és még ki tudja mi mindent lehetett vásárolni, de ha valaki hitt benne, akkor pár tallérért a jövőjét is megmondták neki. A portékát a diákok nem pénzért, hanem a már említett tallérokért árusították, a tallérokhoz pedig úgy juthatott hozzá a vásárló, ha a helyszínen befizetett az Egészségügyi Szakképzésért Alapítvány számlájára némi valódi pénzt.

Az átváltási ráta kedvező volt, száz forintért egy tallér járt, néhány tallérért azonban bármit megvehetett, akinek arra volt igénye.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában