Helyi közélet

2012.11.14. 22:49

TOP 100: idén is 153-an a legjelentősebbek közt

Miskolc - Hagyományos rendezvényünk keretében mutattuk be a kiadványt és adtuk át a díjunkat.

Miskolc - Hagyományos rendezvényünk keretében mutattuk be a kiadványt és adtuk át a díjunkat.

13-7-3. Eme három szám jegyében telt az idei TOP rendezvény. 13 – mert 13 évvel ezelőtt készült el az Észak-Magyarországban az első megyei TOP 100 lista. 7, mert immár hetedszer jelenik meg az adóhivatallal és a megyei kereskedelmi és iparkamarával közösen készülő, megjelenésében is exkluzív kiadványunk. És végül, de nem utolsósorban 3, mert harmadszor adtuk át a TOP 100 Gazdasági Díjat.



A több mint egy évtizedes múltra visszatekintő kiadvány idén is három különböző lista alapján mutatja be a megye gazdaságát meghatározó mintegy 150 céget: hozzáadott érték, nettó árbevétel és foglalkoztatottak száma. A mostani TOP 100 magazinunkban szereplőknek a megye gazdaságában betöltött súlyát jól mutatja, hogy eme 153 vállalkozás adja a megyei éves nettó árbevétel 70 százalékát, és a foglalkoztatottak 40 százaléka náluk áll alkalmazásban. Közülük is vannak évek óta kiemelkedően teljesítők. Ezt elismerendő alapítottuk a TOP 100 Gazdasági Díjat, amit ebben az évben Kovács Istvánnak, a mezőkövesdi Kovács Kft. alapítójának és ügyvezetőjének ítélt oda a lapunk által felkért gazdasági szakemberekből álló kilenc tagú zsűri. Hogy mivel érdemelte ki Kovács István a zsűri elismerését, azt megtudhatják az Észak-Magyarországban első alkalommal megjelenő TOP 100 kiadványból.

A csütörtöki Észak-Magyarországban található magazin tartalmát illetően sok tekintetben megegyezik a vállalkozások képviselőinek szerdán átadott kiadvánnyal, de a szakmai elemezéseken túl „könnyedebb” írásokat is olvashatnak benne.

ÉM



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában