Helyi közélet

2012.11.19. 14:03

Tél előtti gépszemle Ózdon

Ózd - Felkészült a hideg hónapokra a Város - és Sportlétesítmény-üzemeltető Intézmény. A téli úttakarítást és csúszásmentesítést végző cég idén 12 millió forintból fejleszteni is tudott.

Ózd - Felkészült a hideg hónapokra a Város - és Sportlétesítmény-üzemeltető Intézmény. A téli úttakarítást és csúszásmentesítést végző cég idén 12 millió forintból fejleszteni is tudott. Tóth Pál, ügyvezető érdeklődésünkre megjegyezte: sikerült egy teljesen új járművet beállítani a rendszerbe. Az alapgépet a Startmunkaprogramon belül, 5 millió forint értékben szerezték be. A szórófelépítményt és a hóekét pedig a társaság a saját költségvetéséből biztosította.

500 tonna lesz

Műszaki szempontból sikerült előrelépni, és a kellő mennyiségű szóróanyag is rendelkezésre áll. A VSI udvarán 350 tonna sót és frakcionált sódert készítettek elő, de még novemberben további 150 tonnával megnövelik a mennyiséget.

Dubovinszky László, a cég műszaki vezetője hozzátette: az emberi munkaerő ellátással sem lesz probléma az előttünk álló hónapokban. A Munkaügyi Központtól ugyanis kaptak egy 120 fős keretet, amely szükség esetén december közepétől megkezdheti a járdák csúszásmentesítését.

ÉM-ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában