Helyi közélet

2012.11.25. 14:00

Magára gyújtotta a házat a hernádkaki férfi

Hernádkak - Lakástűzben életét vesztette egy férfi Hernádkakon szombaton késő délután - mondta lapunknak a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője, Rinyu Zsuzsanna.

Hernádkak - Lakástűzben életét vesztette egy férfi Hernádkakon szombaton késő délután - mondta lapunknak a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője, Rinyu Zsuzsanna. Hozzátette: a riasztás után a miskolci tűzoltók és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is a helyszínre sietett. A ház teteje azonban teljesen leégett, és a szobák bútorzata is a tűz martalékává vált. Szerencsére a környező épületekben nem keletkezett kár.

Dobi Tamástól, a B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjétől megtudtuk: a leégett családi házban egy 46 éves férfi holttestét találták meg a rendőrök, aki a földön feküdt. Az elsődleges tűzvizsgálat szerint a férfi magára gyújtotta a házat. A helyszíni szemle megállapította a közveszélyokozást, ezért a Miskolci Rendőrkapitányság közveszélyokozás gyanújával indított eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában