Helyi közélet

2012.11.09. 14:54

Indul a Ladik: várjuk a 7. és 8. osztályosokat!

Miskolc - Kedves diákok, kedves pedagógusok! Az Észak-Magyarország napilap az idén is meghirdeti a Lapot a diákoknak! (Ladik) elnevezésű, országos médiapedagógiai vetélkedő megyei fordulóit.

Miskolc - Kedves diákok, kedves pedagógusok! Az Észak-Magyarország napilap az idén is meghirdeti a Lapot a diákoknak! (Ladik) elnevezésű, országos médiapedagógiai vetélkedő megyei fordulóit. A versenyre érdemes jelentkezni, hiszen az előzetes írásbeli feladatok után a legjobb csapatok részt vehetnek a megyei döntőben, a nyertes pedig képviselheti iskoláját és a megyét a júniusi, országos megméretésen. A diákokat mindkét döntőben értékes ajándékok várják.

Az általános iskolák és gimnáziumok 7., 8. osztályos tanulóinak jelentkezését várjuk. Alakítsatok 5 fős csapatokat, találjatok ki magatoknak valamilyen szellemes nevet, és küldjétek el jelentkezéseket az Észak-Magyarországban hetente több alkalommal megjelenő jelentkezési lapon, vagy e-mailben! Tüntessétek föl a csapat nevét, a csapattagok nevét, az iskola nevét és pontos címét, a felkészítő tanárotok nevét, telefonszámát és e-mail címét! A feladatok nem lesznek nehezek: játékosan tanulhattok majd sokat a média világáról, az újságírásról. Egy iskolából több csapat is jelentkezhet, így nagyobb az esély, hogy valamelyik egység kiválóan szerepel.

Jelentkezési határidő: november 30.

Címünk: 3526 Miskolc, Zsolcai kapu 3.,

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában