Helyi közélet

2012.10.17. 12:37

Vona Gábor kedd esti Facebook-bejegyzése: "Holnap nagy nap lesz"

Budapest, Miskolc - "<em>Holnap 17.00-kor kezdődik a Magyar Élet Menete Miskolcon. A balliberális sajtó már napok óta fűti a cigányságot és rémisztgeti az ottani magyarokat. Állítólag az ország több pontjáról indítanak a cigány vezetők buszokat, hogy minél több kisebbségi ellentüntető legyen. Hogy milyen pénzből és kik? Azt az olvasók fantáziájára bízom.</em>"

Budapest, Miskolc - "Holnap 17.00-kor kezdődik a Magyar Élet Menete Miskolcon. A balliberális sajtó már napok óta fűti a cigányságot és rémisztgeti az ottani magyarokat. Állítólag az ország több pontjáról indítanak a cigány vezetők buszokat, hogy minél több kisebbségi ellentüntető legyen. Hogy milyen pénzből és kik? Azt az olvasók fantáziájára bízom.""A holnapi nap nagyon fontos a Miskolcon és Borsodban élő embereknek, fontos tudniuk, hogy vannak, akik szolidaritást vállalnak az ő szenvedéseikkel. Akik ugyanattól szenvednek, akik ugyanúgy békére, nyugalomra és biztonságra vágynak. Ennek a reményét visszük holnap az Avasra. Tenni akarunk a magyargyűlölet ellen.

A Jobbik méltóságteljes, őszinte, szókimondó és reményt adó tüntetésre készül. Aki tud, jöjjön!"

- Vona Gábor, a Jobbik elnöke -

 Vona - exkluzív

 Vona Gábor, a Jobbik elnöke a mai (szerdai) nap folyamán exkluzív interjút ad az észak-Magyarország számára, amely a Borsod Online-on is olvasható lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában