Helyi közélet

2012.10.11. 16:51

Fogyasztóbarát: a Miskolc Autóház Kft. kapta a díjat

Miskolc - Közös célunk a fogyasztói elégedettség címmel fogyasztóvédelmi konferenciát rendezett csütörtökön a megyei Fogyasztóvédelmi Felügyelőség és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.

Miskolc - Közös célunk a fogyasztói elégedettség címmel fogyasztóvédelmi konferenciát rendezett csütörtökön a megyei Fogyasztóvédelmi Felügyelőség és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.A programon a pozitív listás vállalkozások elismerést vehettek át, valamint most először átadták a megyei „Fogyasztóbarát Vállalkozás” díját. Ez utóbbit a Miskolc Autóház Kft. nyerte el. A pozitív listára azok a vállalkozások kerülhettek fel, amelyeket az idegenforgalmi főszezonban ellenőriztek, és tevékenységüket rendben találták.

A Fogyasztóbarát vállalkozás díjra, a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóságnál lehetett pályázni májusban, és a szakminisztérium bizottsága döntött arról, kik kapják a díjat.

Sándor Attila, a Miskolc Autóház Kft. ügyvezetője elmondta: „Cégünk tevékenységeinek kialakításánál elsődleges szempont, hogy ügyfélbarát legyen.” Kiemelte egyablakos és teljeskörű rendszerüket, részletes ügyféltájékoztatási- és időpont előjegyzési rendszerüket.

Mint mondta: fontos számukra ez az elismerés, hiszen – a vevők elégedettsége mellett, a cég gazdasági adatain túl – ez is visszaigazolása annak, hogy megfelelően végzik munkájukat. A díjat két évig használhatják azok a vállalkozások, amelyek elnyerik.

A csütörtöki konferencián a fogyasztóvédelmi törvény nyár eleji változásairól és a piacfelügyeleti törvény módosításairól is tájékoztatták a jelenlévő vállalkozásokat.

ÉM-NSZR

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában