Helyi közélet

2012.08.13. 12:39

Barátnőjét futtatta a miskolci férfi

Miskolc - Egy miskolci férfi azért futtatta élettársát, hogy ő munka nélkül is megéljen, ezzel azonban elkövette a kitartottság bűntettét.

Miskolc - Egy miskolci férfi azért futtatta élettársát, hogy ő munka nélkül is megéljen, ezzel azonban elkövette a kitartottság bűntettét.A Miskolci Rendőrkapitányság kitartottság bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy miskolci férfival szemben. A nyomozás adatai alapján a gyanúsított az elmúlt időszakban rávette élettársát, hogy prostituáltként dolgozzon. Az így szerzett összes bevételt a férfi elvette a nőtől, amit aztán saját céljaira fordított.


Büntető Törvénykönyv – Kitartottság

„Aki üzletszerű kéjelgést folytató személlyel egészben vagy részben kitartatja magát, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.”

- A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatása alapján: B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda -


Miskolc - Egy miskolci férfi több lányt is prostitúcióra kényszerített, a rendőrök elfogták a futtatót, illetve a hatóság több nőt is bíróság elé állított tiltott kéjelgés miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában