Helyi közélet

2012.07.12. 21:54

Rendbehozzák a patak medrét Középhután

Háromhuta - A 2010-es tavaszi-nyári esőzések okozta áradások Háromhutát sem kímélték. Jelenleg a településen a jövőbeni károk elkerülése miatt végzett felújítások folynak.

Háromhuta - A 2010-es tavaszi-nyári esőzések okozta áradások Háromhutát sem kímélték. Jelenleg a településen a jövőbeni károk elkerülése miatt végzett felújítások folynak.– A középhutai településrészen 200 méter hosszan zajlik jelenleg a Tolcsva-patak medrének a burkolása, valamint a támfalak megerősítése – mondja Verbovszki Károly, Háromhuta polgármestere. – 36 millió forintot nyertünk erre pályázaton erre a szakaszra. természetesen azt szeretnénk, ha az óhutai településrészen is meg tudnánk valósítani ezt a beruházást, hiszen ott négyszer ekkora szakaszon kellene egy hasonló munkát elvégeznünk, hogy a település összes háza biztonságban legyen. Ez utóbbira kétszer is pályáztunk, de mindkétszer sikertelenül.

A most zajló középhutai beruházást a nyár folyamán be fogják fejezni.

ÉM-BG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában