Helyi közélet

2012.07.28. 15:33

"Gyógyulj meg Bence!"

A DVTK - Újpest meccsen a klub, a szurkolók és a játékosok is biztosították Rakaczki Bencét, hogy mellette állnak.

A DVTK - Újpest meccsen a klub, a szurkolók és a játékosok is biztosították Rakaczki Bencét, hogy mellette állnak.Nagyon szép gesztus volt, hogy a mérkőzés előtt a csapatok bemutatása során, a hazai együttesnél egy olyan játékost is odasorolt a mérkőzés hangulatfelelőse, aki még csak keretben sem volt. ,,A tévé előtt Rakaczkiiiii” konferálta fel a súlyos betegséggel küszködő fiatal kapus vezetéknevét a szpíker, amire a Bence volt a válasz a közönség részéről.

Az ultrák sem feledkeztek meg a hálóőrről, hiszen amellett, hogy gyógyulását segítendő gyűjtést szerveztek számára, az első félidőben a ,,Veled vagyunk Bence, ne add fel soha” transzparenst emelték a magasba, ami aztán kikerült eléjük a kerítésre, a mérkőzés folyamán pedig többször is a "Gyógyulj meg Bence!" rigmust skandálták.

A találkozó lefújása után pedig diósgyőri focistáknál előkerült egy "Érted Bence" feliratú transzparens, amelyet a meccs utáni csapatképen is feltartottak a játékosok.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában