Helyi közélet

2012.06.15. 13:13

Jakab Péter: „Avasodik” Diósgyőr

Miskolc - Diósgyőrben is egyre több gondot okoznak a fészekrakót, hangzott el pénteken a Jobbik Árpád 6. előtt megtartott sajtótájékoztatóján.

Miskolc - Diósgyőrben is egyre több gondot okoznak a fészekrakót, hangzott el pénteken a Jobbik Árpád 6. előtt megtartott sajtótájékoztatóján. Jakab Péter, a párt miskolci önkormányzati képviselője arról beszélt, hogy a paneltömb lakói azt követően keresték meg őt, miután választott képviselőjük és a hivatalok az esetek többségében válaszra sem méltatták őket.

A fészekrakók az Árpád és a Kuruc utca paneljeiben sem hajlandóak betartani a társadalmi együttélés szabályait, mondta Jakab Péter, aki – miután beszélt az ott élőkkel –, elfogadhatatlannak nevezte, hogy dr. Kovács László, a terület KDNP-s képviselője a lakók többszöri megkeresésére sem reagált, ezért felszólította őt, hogy járjon el a helyiek érdekében vagy mondjon le a mandátumáról. Jakab Péter a közterület-felügyelettől azt kérte, ellenőrizzék az itt élő fészekrakókat is, a Fidesz-t pedig felszólította, hogy érje el a bankoknál a nem fizető fészekrakók kilakoltatását, illetve tegyék lehetővé, hogy az önkormányzat kisajátíthassa ezeket az ingatlanokat.

ÉM


Miskolc - Varga Gergő (DK) önkormányzati képviselő csütörtöki sajtótájékoztatójára reagált a Jobbik.

Miskolc - A Demokratikus Koalíció (DK) szerint lejáratják az Avast, ezzel elértéktelenítik az ingatlanokat.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában