Helyi közélet

2012.06.02. 15:32

Hatvan gyertya volt a tortán Alsózsolcán

Alsózsolca - Születésnapi ünnepséget rendeztek szombaton az alsózsolcai Fekete István Óvoda és Bölcsődében, hisz az intézményt 60 éve alapították.

Alsózsolca - Születésnapi ünnepséget rendeztek szombaton az alsózsolcai Fekete István Óvoda és Bölcsődében, hisz az intézményt 60 éve alapították.Igaz, akkor még csak az óvodáskorú gyermekeket fogadta, de ma már nagy szükség van a városban a bölcsire is. Az ünnepség köszöntőkkel kezdődött, majd az óvoda jelenlegi növendékei adtak műsort, mondta el lapunknak Fazekasné Baksi Piroska intézményvezető. A nagy családi születés- és kézműves napra meghívást kaptak természetes a szülők és azok az egykori óvodások, akik ma már édesanyák, édesapák vagy nagyszülők. A felnőttek „belépőt” is hoztak magukkal. Az édesanyák egy tányér süteménnyel érkeztek, az édesapák pedig egy-egy labdával. A sütemények aztán részt vettel a jubileumi süteménykészítő versenyen. Az óvoda és bölcsőde 300 adagos, 60 gyertyás szülinapi tortáját Zsíros Sándorné, a város polgármester ajánlotta fel, melyet Csöbör Katalin, a település alpolgármestere, országgyűlési képviselő szegett meg. A Fekete István Óvoda és Bölcsőde ma 125 óvodás és 12 bölcsődés gyermeket nevel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában