Helyi közélet

2012.05.04. 14:19

Új Városháza: megkezdődött a költözés

Miskolc - A költözés napok óta folyamatos. Ahogy elkészülnek az új irodák, úgy költöznek be a kollégák - tudtuk meg Dobos Tímeától, Miskolc szóvivőjétől.

Miskolc - A költözés napok óta folyamatos. Ahogy elkészülnek az új irodák, úgy költöznek be a kollégák - tudtuk meg Dobos Tímeától, Miskolc szóvivőjétől.

- A főépítészeti főosztály már félig-meddig elfoglalta az új helyét, ugyanakkor a stratégiai osztály is hamarosan költözik majd. - nyilatkozta az Észak-Magyarország érdeklődésére Dobos Tímea.

A költözködés több száz embert érint és ahogy a szóvivő fogalmazott, az információs táblák kihelyezése jár talán majd a legkevesebb tennivalókkal, viszont annál nagyobb összehangolt munkát igényelt az informatikai rendszer kiépítése és beüzemelése. Már az új helyen - az Avasi Kilátóval szemben - üzemel a porta, hiszen a "régi" bejárat le van zárva, ugyanis az jelenleg is építési terület.

Ősz elejére, nyár végére

Megtudtuk azt is, hogy a polgármester régi szobája újul meg, és a régi Díszterem is új "köntöst" kap - utóbbiból lesz a házasságkötő terem.

- A nyár közepére talán már mindenki - ideértve például a Petőfi utcán székelő adóosztályt is - az új helyén dolgozhat, és remélhetőleg a júniusi közgyűlés is már az új épületben kerül lebonyolításra. - tette hozzá Dobos Tímea szóvivő.

Összességében úgy számolnak az önkormányzatnál, hogy az ősz elejére, nyár végére megvalósulhat a teljes költözés.

ÉM-JLI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában