Helyi közélet

2012.05.02. 14:58

Aranyosi Peti a Berzében

Miskolc - Május 9-én szerdán Aranyosi Péter humorista lesz egykori iskolája, a Berzeviczy Gergely Szakközépiskola és Szakképző Központ vendége.

Miskolc - Május 9-én szerdán Aranyosi Péter humorista lesz egykori iskolája, a Berzeviczy Gergely Szakközépiskola és Szakképző Központ vendége.

"Ballag már a vén diák probán-bután... Több-kevesebb napsütés", avagy a zenés beszélgetés erről-arról elnevezésű esemény újabb állomásához érkezett. Május 9-én, szerdán 16.30-tól ugyanis a miskolci születésű Aranyosi Péter "humorostörténetmesélő" lesz a Berzeviczy Gergely Szakközépiskola és Szakképző Központ (Hősök tere 1.) vendége.

Aranyosi Petit JGYT zenész/újságíró faggatja majd az iskola dísztermében.

A belépés ingyenes!


Miskolc – Néhány napot szülővárosában, Miskolcon töltött a hétvégén Aranyosi Péter humorista, a Showder Klub egyik nagyágyúja. Találkozott középiskolai osztálytársaival, szánkózott fiaival Bükkszentkereszten, fellépett Miskolctapolcán, ebédelt az itthoniakkal. Közben mi is faggathattuk. 

Miskolc – Március 10-én Miskolcon, a Művészetek Házában lép fel Aranyosi Péter, miskolci humorista. Meglepő, de azzal kezdte a beszélgetést – amiből a DVTK most sem maradhatott ki -, hogy: “izgulok”. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában