Helyi közélet

2012.04.24. 08:32

Barokk zene, barokk ruhák Miskolcon

Miskolc - Szeretettel vár mindenkit a Soirée de Baroque koncertsorozat, a Miskolci Akadémiai Bizottság (MAB) dísztermében, 2012. április 28-án, szombaton; 18 órai kezdettel. Ezen sorozat fő ismérve, hogy a fellépők mindannyian barokk ruhát viselnek, így próbálják átadni a barokk zene mellett, az akkori korstílust is.

Miskolc - Szeretettel vár mindenkit a Soirée de Baroque koncertsorozat, a Miskolci Akadémiai Bizottság (MAB) dísztermében, 2012. április 28-án, szombaton; 18 órai kezdettel. Ezen sorozat fő ismérve, hogy a fellépők mindannyian barokk ruhát viselnek, így próbálják átadni a barokk zene mellett, az akkori korstílust is. A koncertsorozat ötletgazdája Szurasenkó Dániel, aki a Régizene Magyarország templomaiban koncertsorozat 12. állomására készül zenésztársával Balázs Adrienne-vel, mert április 29-én 19:00-kor, Debrecenben, a Széchenyi-kerti református templomban lesz duó koncertjük. A szombati koncerten számos kiváló zeneszerző művét hallgathatják a nézők, és a koncert szünetében finom gyümölcskoktélokat, gyümölcs salátákat fogyaszthatnak az ide látogatók! Fellép többek között Balázs Adrienne csembalóművész és Vihula Mihajlo gitárművész is.

Jegyek a helyszínen 1000 Ft-os áron, illetve jegyfoglalás 800 Ft-os jegyekre a 06 30 353 0388-as telefonszámon!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában