Helyi közélet

2012.03.05. 19:06

Gerince sérült a szurkolónak

Kecskemét - Egy diósgyőri szurkoló súlyosan megsérült, amikor vasárnap hanyatt esett a magasból a kecskeméti stadionban.

Kecskemét - Egy diósgyőri szurkoló súlyosan megsérült, amikor vasárnap hanyatt esett a magasból a kecskeméti stadionban.

Nagy volt a zsúfoltság a vendégszektorban, alig lehetett látni valamit a tömegtől, ezért többen felültünk a szektor végében lévő korlátra”, mesélte az egyik Diósgyőr-drukker, aki szemtanúja volt a balesetnek.

Egyből ott termettek a biztonságiak, és elkezdtek lerángatni bennünket, de elkéstek, mire a srác közelébe értek volna, ő egyszerűen hanyatt esett a mélységbe. Szörnyű volt az a puffanás, még mindig a hatása alatt vagyok”, folytatta.

A férfit a mentők gerinc-sérüléssel szállították a Bács-Kiskun Megyei Kórházba, állapotáról egyelőre nem kaptunk információt.

ÉM


Kecskemét - Ahogy a vasárnapi KTE - DVTK élő közvetítésünkben beszámoltunk: A mérkőzés 15 percében vendégszurkoló leesett a nézőtérről, átzuhant a vendégszektor korlátján, a mentők kórházba szállították.

Kecskemét - Egymással veszett, majd verekedett össze két diósgyőri szurkoló vasárnap, a Kecskemét-Diósgyőr mérkőzésen, a kecskeméti stadion előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában