Helyi közélet

2012.02.01. 16:32

Együtt egymásért – Szünetelteti a Tigáz a gázszolgáltatás kikapcsolását

Hajdúszoboszló, 2012. február 1., szerda – Péntektől átmeneti kikapcsolási moratóriumot léptet életbe a Tigáz lakossági ügyfelei körében teljes szolgáltatási területén, a rendkívüli időjárási körülményekre való tekintettel. A meteorológiai előrejelzések alapján Társaságunk történelmi szolgáltatási területén várható talán a legszélsőségesebb időjárás - tájékoztatta portálunkat a Tigáz Zrt.

Hajdúszoboszló, 2012. február 1., szerda – Péntektől átmeneti kikapcsolási moratóriumot léptet életbe a Tigáz lakossági ügyfelei körében teljes szolgáltatási területén, a rendkívüli időjárási körülményekre való tekintettel. A meteorológiai előrejelzések alapján Társaságunk történelmi szolgáltatási területén várható talán a legszélsőségesebb időjárás - tájékoztatta portálunkat a Tigáz Zrt.Fogyasztóink biztonságát szem előtt tartva a fizetési nehézségekkel küzdő lakossági ügyfeleink körében a szolgáltatás kikapcsolását átmenetileg szüneteltetjük. Bízunk abban, hogy ezzel is segíthetjük és támogathatjuk az arra rászorulókat, így elkerülhetővé válnak a környező térségekben bekövetkezett tragikus balesetek.

- TIGÁZ Zrt. -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában