Helyi közélet

2012.01.30. 19:16

Licitáljon, segítsen, nyerjen!

Miskolc - Jótékonysági akciót hirdet az Észak-Magyarország szerkesztősége és a Borsod Online internetes portál.

Miskolc - Jótékonysági akciót hirdet az Észak-Magyarország szerkesztősége és a Borsod Online internetes portál.

Köztudott, hogy a napokban Szerbiában rendezték a férfi kézilabda Európa-bajnokságot, amelyen 8. helyezést elérve helytállt a magyar válogatott. Együttesünk másodedzője Juhász István, a magyar szövetség mezőkövesdi kötődésű szakmai igazgatója volt, aki jótékony célja ajánlott fel egy, a játékosaink által aláírt mezt. A dedikált felsőt licitre bocsájtjuk, a befolyt összeget pedig a sajósenyei Fészek Otthon lakói javára ajánljuk fel.

Balatoni nyaralásra

– Köszönjük a válogatott, valamint az Észak-Magyarország és a Borsod Online nemes felajánlását! – mondta hétfőn délután a City Hotelben rendezett sajtótájékoztatón Kövér Imre, a fogyatékkal élők református ápoló-gondozó otthonának vezetője. – Mire fordítjuk azt az összeget, amelyet kapunk? Már eldöntöttük, hogy lakóink balatoni nyaralását fedezzük majd belőle.

A játékosok kézjegyével ellátott dresszre február 1-én, szerdán 8 órától február 10-én, pénteken 12 óráig lehet licitálni a Borsod Online oldalán. A kezdőlicit 10 ezer forint és a „versenyről” lapunkban és internetes portálunkon folyamatosan tájékoztatjuk az érdeklődőket. Mottónk: licitáljon, segítsen, nyerjen!

ÉM-KT


A licit lezárult, a mez 150 000Ft-ért talált gazdára!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában