Helyi közélet

2011.12.01. 14:06

Újra lebukott a szalámi tolvaj

Miskolc - Lopás vétségének gyanúja miatt a Miskolci Rendőrkapitányság Avasi Rendőrőrse indított büntetőeljárást egy miskolci férfival szemben, aki az egyik hypermarketből szalámit akart eltulajdonítani.

Miskolc - Lopás vétségének gyanúja miatt a Miskolci Rendőrkapitányság Avasi Rendőrőrse indított büntetőeljárást egy miskolci férfival szemben, aki az egyik hypermarketből szalámit akart eltulajdonítani. A 42 éves férfi 20 rúd szalámit rejtett el a táskájában és a ruházatában. Az áruházból kilépő szalámi tolvajt a biztonsági őr tartóztatta fel, hiszen már korábbról ismerte.

A helyszínre érkező rendőrök a férfinél megtalálták a mintegy 30.000 forint értékű hentesárut, amiért az elkövető nem szándékozott fizetni. A történet érdekessége, hogy a 42 éves férfi alig két hónappal ezelőtt ugyanebből a nagyáruházból szándékozott 16 rúd szalámit hasonló módon eltulajdonítani. A bíróság annál az esetnél 10 hónap letöltendő szabadságvesztésre ítélte az elkövetőt, mely nem jogerős, így a büntetés letöltését a tolvaj még ezidáig nem kezdte meg - tájékoztatta a borsod Online-t Egyedné Novodonszki Éva, a B-A-Z. MRFK Kommunikációs Iroda sajtóreferense.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában