Helyi közélet

2011.12.07. 19:54

Ezerötszázan a DK-ban

Ózd - Az ózdiak előtt is bemutatkozott a Demokratikus Koalíció.

Ózd - Az ózdiak előtt is bemutatkozott a Demokratikus Koalíció.

Az újonnan alakult párt képviseletében a frakció két tagja, Molnár Csaba, és Szűcs Erika osztotta meg az érdeklődőkkel a legújabb párt elképzeléseit.

Molnár Csaba kiemelte: az alakulásuk óta eltelt néhány hét alatt már ezerötszázan csatlakoztak hozzájuk, de támogatóként ettől sokkal nagyobb a bázisuk. Hozzátette: a DK egy olyan szervezet, amelyben nem csupán belépéssel, de támogatóként is lehet csatlakozni. A terveik szerint jövő tavaszra elérik a 5-6 ezer fős tagságot.

Megbukott gazdaságpolitika

Az aktuális politikai kérdésekkel kapcsolatban Szűcs Erika, korábbi Szociális és Munkaügyi Miniszter megjegyezte: a kormány gazdaságpolitikája gyakorlatilag megbukott, az elmúlt másfél évben hozott valamennyi intézkedésük a lakosságot sújtotta. Különösen érezhető ez a borsodi régióban, ahol a családok munka és jövőkép nélkül élik meg a mindennapokat. Szűcs Erika szerint a jövőben a Demokratikus Koalíció egy olyan középutat kíván megcélozni, amely valóban az ország érdekeit tartja szem előtt. Sem a jobb, sem a bal oldal felé nem kívánnak közeledni, ám minden olyan kérdésben segítik a törvényhozást, ami hazánk fejlődését, és a válságból történő kilábalást segíti elő.

ÉM – ME

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában