Helyi közélet

2011.11.29. 09:51

Salakmotor: Debrecenbe és Miskolcra jön Európa

Miskolc, Debrecen - Újabb két hazai rendezésű salakmotoros viadal került a 2012-es nemzetközi versenynaptárba: május elsején egyéni Európa-bajnoki elődöntő lesz Debrecenben, míg  szeptember 8-án a tervek szerint páros EB elődöntőt rendeznek Miskolcon.

Miskolc, Debrecen - Újabb két hazai rendezésű salakmotoros viadal került a 2012-es nemzetközi versenynaptárba: május elsején egyéni Európa-bajnoki elődöntő lesz Debrecenben, míg  szeptember 8-án a tervek szerint páros EB elődöntőt rendeznek Miskolcon.A speedwaylive.hu szerint újdonság a sorozatban, hogy az egyéni Európa-bajnoki cím a juniorok VB szériájához hasonlóan nem egy verseny dől el 2012-ben, hiszen négy döntőt rendeznek.

Lássuk a részleteket! Az UEM Egyéni EB első elődöntőjét jövő május elsején Debrecenben rendezik meg. (A másik elődöntőt az ukrajnai Rovnóban - május 12. - , míg a finálénak július 8-án Zsarnovice (Szlovákia) ad otthont.)

Mindezek mellett a páros Európa-bajnokság első elődöntőjének helyszínéről még nem döntött az európai szövetség, ugyanakkor az már biztosnak látszik, hogy a második elődöntőt valószínűleg a népkerti oválon rendezik meg 2012 szeptember 8-án. (A fináléra két héttel később Rovnóba várják a motorosokat.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában