Helyi közélet

2011.11.28. 16:07

Pokoli jó nők, alig ruhában a Hell gyárában

Szikszó - A Hell Energy Drink szikszói "ufo" gyárába kaptunk meghívást a napokban annak kapcsán, hogy a pokoli energia italos cég a márka 2012-es naptárát fotózta Nánási Pál Playboy fotós irányításával. Talán nem meglepő, de éltünk a lehetőséggel...

Szikszó - A Hell Energy Drink szikszói "ufo" gyárába kaptunk meghívást a napokban annak kapcsán, hogy a pokoli energia italos cég a márka 2012-es naptárát fotózta Nánási Pál Playboy fotós irányításával. Talán nem meglepő, de éltünk a lehetőséggel...Nem mindennapi hölgykoszorú lakta be magát a Hell Energy Dring modern szikszói üzemébe: Bertók Maya (a Szépségkirálynő egyik döntőse), Daniludisz Nikolett playmate,  Gregori Dóra (a 2011-es Miss Hungary győztese), Kocsis Alexa (a Miss Plastic Queen 2010-es győztese), Amina Malakona (a Playboy címlaplánya), és az Összeesküvőkből Varga Alexa.

Pokoli csábítók

Sürgő-forgó munkásokra, és gyorsan dolgozó gépsorokra számítottunk, ám mint kiderült; a termelést erre a napra leállították. Pörgésben így sem volt hiány, hiszen az aprócska textileket viselő hölgyeket stylist, fodrász, és asszisztens(ek) segítették, no meg természetesen Nánási Pál Playboy fotós, Ördög Nóra férje.

Gépsor előtt, rajta, mellett. Kattogtak a gépek, rögzítettek a kamerák. "Egy picit húzd lejjebb a bugyit!". "Az arcocskádat kicsit jobbra!". "Popsit nyomd ki picit." - szóltak az utasítások. A vérprofi lányok pedig pokoli csábító módon néztek Nánási Pál kamerájába, így aztán borítékolható, hogy a Hell 2012-es naptára - csakúgy, mint a termékei - abszolút világszínvonalú lesz.

(JLI)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában