Helyi közélet

2011.10.15. 21:21

Biztosan nyertek a vasutasok

Női röplabda NB I, 7. forduló,&nbsp;Albrecht-Miskolci VSC-MISI – TEVA-Gödöllői RC 3-1 (18, -12, 18, 23)<strong>

Női röplabda NB I, 7. forduló, Albrecht-Miskolci VSC-MISI – TEVA-Gödöllői RC 3-1 (18, -12, 18, 23)Albrecht-Miskolci VSC-MISI – TEVA-Gödöllői RC 3-1 (18, -12, 18, 23)

Miskolc, 200 néző. V.: Mezei, Szabó.

MVSC: Oláh, Leidgeb, Rédei, Kovács, Szajkó, Szabó B. Csere: Nagy Zs. (liberó), Csarkó, Kiss V., Pető, Sitkei. Vezetőedző: Toma Sándor.

Gödöllő: Lutter, Németh, Merkószki, Csengeri, Szakmáry, Széles. Csere: Lékó (liberó), Horváth, Krigel, Berse. Vezetőedző: Ludvig Zsolt.

Az első szett kiegyensúlyozott volt. A saját pontjait mindenki hozta. Öt ponttal elhúzott az MVSC, amelyet tartani tudott (17-12). A Gödöllő ugyan feljött, de a hazaiak hozták a játszmát. Szabó B., Szajkó, Kovács E. és Rédei hozta a pontokat.

A második szettben „megfagyott” az MVSC, de a vendégek akarata érvényesült. Cserékkel és folyamatos időkéréssel próbálta felrázni a lányokat Toma Sándor, de ez sem segített. Megérdemelten húzta be a második szettet a Gödöllő.

A folytatásban nehezen indult be az MVSC: 4-2-re vezetett a vendégcsapat, majd 14-nél érte utól ellenfelét. Látványos labdamenetek, óriási bombák és taktikai csata folyt a pályán. Az MVSC fejben nem fáradt el, lelkes játékkal rákényszerítette akaratát ellenfelére és viszonylag simán nyert.

Ez a lendület folytatódott a negyedik szettben: a Miskolc 9-5-re elhúzott, aztán 18-11-nél történt egy nagy megállás. A miskolciak mindent a blokkba ütöttek, így behozta hátrányát a Gödöllő. A vendégek 21-18-ig meg sem álltak, mert ültek a blokkjaik. Szerencsére elrontották nyitásukat és a Miskolc nem ismert lehetetlent, behozta 3 pontos hátrányát és győzelemmel fejezte be a mérkőzést. Amely mindenképpen nagy fegyvertény!

Toma Sándor: – Örülök a győzelemnek, gratulálok a csapatnak. Annak szintén örülök, hogy bíztató volt, hogy a mérkőzéshez mindenki hozzátette a magáét.

Ludvig Zsolt: – Rengeteg pontatlanság jellemezte a játékunkat, amely a rendkívül lelkes és jó játékot nyújtó Miskolc ellen végzetesnek bizonyult. Sajnálom, hogy nem sikerült a pontszerzés, így a további mérkőzéseken kell jobb teljesítményt nyújtanunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában