Helyi közélet

2011.07.19. 19:36

Elnökségi fél év alatt, után

Miskolc - Dr. Hörcsik Richárd, az Észak-Magyarországnál tett szerkesztőségi látogatása során elmondta: rendszeresen figyelte, figyeli (sőt, levéltáros módjára ki is vágja, s összegyűjti!) a hazai médiumok uniós közléseit, így alapos összehasonlítás alapján az Inform Média Kft megyei lapjai által készített összeállításokat találta a legjobbnak, legkorrektebbnek, leghasznosabbnak.

Miskolc - Dr. Hörcsik Richárd, az Észak-Magyarországnál tett szerkesztőségi látogatása során elmondta: rendszeresen figyelte, figyeli (sőt, levéltáros módjára ki is vágja, s összegyűjti!) a hazai médiumok uniós közléseit, így alapos összehasonlítás alapján az Inform Média Kft megyei lapjai által készített összeállításokat találta a legjobbnak, legkorrektebbnek, leghasznosabbnak. Ez utóbbit taglalva megjegyezte: cseppet sem mellékes, hogy ráadásul nem száraz, hanem érdekes, változatos és olvasmányos formában tálaltuk a cikkeket. A képvsielő úgy véli, ez is hozzájárulhatott ahhoz, hogy a Magyarország június végén záruló soros elnökségét a válaszadók 48 százaléka sikeresnek tartotta. Megemlítette: a magyar teljesitmenyt az EU vezetésében is elismerték. "Átestünk a tűzkeresztségen, ezt kamatoztatni kell a lengyelekkel közös posztelnökségben is", mondta.

Beszélt arról: súlyos gondokat kell megoldani, nagy kérdés, hogy az olaszok és a görögök utcára vonulás helyett hajlandók lesznek-e eleget tenni azoknak a megszorító intézkedéseknek, amelyeknek igazából egyetlen uniós polgár sem örül. Ha nem, az az euró létét ingathatja meg.

- ÉM-SzK -

Miskolc - Az Unió magyar elnökségének fél éve alatt e témának szentelt, az Inform Média Kft. három megyében (Borsod-Abaúj-Zemplénen túl Hajdú-Biharban és Szabolcs-Szatmár-Beregben) hetente megjelent összeállításaiért mondott köszönetet dr. Hörcsik Richárd, az Országgyűlés Európai Ügyek Bizottságának elnöke.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában