Helyi közélet

2011.07.22. 17:30

Egy keréken dübörög az EB

Miskolc - Első komolyabb napján is túl van már az EUC egykerekű Európa-bajnokság, aminek színhelye a miskolci Factory.

Miskolc - Első komolyabb napján is túl van már az EUC egykerekű Európa-bajnokság, aminek színhelye a miskolci Factory.Százan már megérkeztek, neveztek és versenyeztek is az egykerekű EB első komolyabb, viadalokkal tűzdelt napján. Délelőtt a trialosok mérték össze tudásukat, délután a streetesek, este pedig a flatlandé a főszerep.

Az aréna izzik, a versenyzők pedig igazán kitesznek magukért, csakúgy mint a szervezők. Nem hiába esett a választás Miskolcra és a Factoryra, hamisíthatatlan extrém fíling lengi körül a csarnokot, akadnak nézők is szép számmal.

Míg a tegnapi nap javarészt a pályával és a helyszínnel való ismerkedésről szólt, ma már a versenyeké volt a főszerep. És hogy mit láthat, aki kilátogat? DJ és büfé, teraszos-kiülős-lazulás, de legfőképp az egykerekűek és zsonglőrjeik várják sok szeretettel az érdeklődőket.

- ÉM -


Miskolc - A Factroy arénájában rendezik meg az egykerekűek EB-jét, a háromnapos rendezvény nyitónapján is akadt bőven látnivaló.  


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában