Helyi közélet

2011.06.28. 15:54

Bővül a nagybányai festőtábor

Bodrogkeresztúr - Immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre Bodrogkeresztúrban a nagybányai festőtábor, amely egy festőművész résztvételével bővül.

Bodrogkeresztúr - Immár harmadik alkalommal kerül megrendezésre Bodrogkeresztúrban a nagybányai festőtábor, amely egy festőművész résztvételével bővül.A 2011-es alkotótábor résztvevői: Dudás Gyula, Crâciun Judit, Crâciun Gheorghe, Gally A. Katalin, Goór Imre, Vassy Erzsébet, Debrei Éva és Toró József.

Toró József festőművész munkáiból álló kiállítással nyílik a tábor 2011. július 3-án vasárnap 18 órakor, ahol Dr. Bokor Ildikó, a Humán Stratégiai, Egészségügyi, Szociálpolitikai és Rehabilitációs Bizottság Elnöke fogja köszönteni a művészeket és a megjelent vendégeket.

A tábornak jelentős szerepe van abban, hogy a település lakói kapcsolatba kerülhetnek a művészekkel, az általuk létrehozott műalkotásokkal, az idén a helyi általános iskolai tanulók részére egy „mini” kurzus kerül megszervezésre.

A tíz napos látogatás zárásaként az alkotók helyben készített festményeiből nyílik tárlat a Faluház galéria termében. A kiállítást Májer József, a település polgármestere fogja megnyitni.

A táborzáró kiállítás időpontja: 2011. július 11. 18.00.

- K. R. -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában