Helyi közélet

2010.11.16. 05:35

Végéhez közeledik az "Olvassunk együtt!" kampány

<p>Taktaharkány - A Borsod megyei Taktaharkány az "Olvassunk együtt!" kampány következő állomása, kedden oda látogatnak a szervezők.</p>

A tavasszal indult akciónak ez lesz a 12. helyszíne, Schell Judit és Pisont István megy majd el a gyerekekhez. Nemcsak olvasnak nekik, hanem könyveket is visznek. Ezen kívül még három helyszíne lesz a decemberben záruló akciónak - mondta a Független Hírügynökségnek László Flóra, a kampány koordinátora.

Elsősorban kelet-magyarországi települések általános iskoláit keresték fel

A tavasszal indult, 15 állomásos kampány szervezői rászoruló gyerekeknek, családoknak és iskoláknak juttatnak könyveket és azokon keresztül az olvasás örömét - mondta László Flóra. Kedden a Borsodmegyei Taktaharkányba látogat el az alsós diákokhoz Schell Judit és Pisont István. Még három helyszíne lesz a december közepén záruló akciónak. Elsősorban kelet-magyarországi települések általános iskoláit keresték fel. Hírességek olvastak a gyerekeknek, akik részt vehettek gyermekelőadáson, bábszínházi előadáson vagy egy bohócelőadáson is.

További információkat a www.olvassunkegyutt.hu internetes oldalon lehet találni.


A beléptető chipkártya egyben ebédjegyként is szolgál a Ságváriban

eszak | 2010.11.15 18:15
Kazincbarcika - Az országban elsőként a Ságváriban:a rendszer automatikusan bejegyzi a késés időtartamát a digitális naplóba is.

Tokaji egyeztetés Kassával

boon | 2010.11.15 16:12
Kassa2013 – Tokaj kulturális, a desztináció turisztikai kínálata az Európa Kulturális Fővárosa programsorozatban.

Határon átívelő kapcsolat

boon | 2010.11.15 14:43
A Magyar–Szlovák Határon Átívelő Vegyes Bizottság, a szlovákiai Rozsnyón ülésezett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában