Helyi közélet

2010.11.12. 14:43

Formula 1: szurkoljunk együtt!

<p>Miskolc - Az Autósport és Formula Magazin, valamint a Formula.hu szerkesztősége nagy szeretettel vár minden miskolci és Miskolc környéki Formula 1 rajongót a 2010-es Abu Dhabi Nagydíj televíziós közvetítésének közös megtekintésére.</p>

"A rendezvényen hangulatos körülmények között, kivetítőn követhetjük nyomon az idei esztendő legizgalmasabb futamának történéseit és ahol eldől, melyik pilóta lesz az idei szezon bajnoka." - tudtuk meg Bethlen Tamás főszerkesztőtől.

Az időpont - gondolom minden szurkoló tudja - november 14-e vasárnap 13.30, a helyszín a miskolci Szinvaparkban található Amstel Söröző, amely a második emeleten található. Részvételi díj? Legalább egy pohár ital rendelése. Az eseményen egy meglepetésvendég feltűnése is várható, ugyanakkor az első húsz érkező AFM ajándékot vehet át. A futam előtt érkezők számára játékot hirdetünk, amelynek fődíja egy F1-es könyvcsomag!"

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában