Helyi közélet

2010.11.01. 18:56

Egy hétvégéje van még a plakátleszedőknek

<p>Miskolc - Még látni plakátokat a városban, a pártok úgy tervezik, határidőre leszedik mindegyiket.</p>

November 2-áig, tehát egy pár nap múlva a pártoknak vagy jelölő szervezeteknek meg kell tisztítaniuk a közterületeket a választási kampányban kiragasztott, kihelyezett plakátjaiktól.

Körtelefonunkból kiderült, a pártok már elkezdték a munkát, de a hét végén még nagy hajrára lesz szükségük, hogy sehol se maradjon a választási hirdetményekből. A Fidesznél érdeklődve, Demkó Dóra politikai munkatárstól megtudtuk, a párt volt jelöltjeinek még vannak plakátjaik az utcákon és tereken, például a belvárosban is, de a következő napokban igyekeznek mindegyiket leszedni, a határidőt mindenképpen betartják.

Áztatás után

Folyamatosan távolítják el az MSZP volt jelöltjeinek a plakátjait is, tudtuk meg Bartha Györgytől, a párt miskolci irodájának vezetőjétől. A hét végén folytatódik a munka, és a Győri kaput, valamint a diósgyőri városrészt is megszabadítják a plakátoktól. A tervek szerint határidőre végeznek a munkával.

A SZEME elnöke és volt polgármesterjelöltje, Hircsu Ákos azt mondta portálunknak, jól haladnak a hirdetmények eltávolításával, bár még lesz feladatuk a hétvégén. Ők főleg ragasztóval rögzítették az oszlopokra a választási. A betonoszlopokon lévőkkel nincs is baj, mert azokat könnyű leszedni, de a fémoszlopokon lévőkhöz víz is szükséges, mert csak egy kis áztatás után lehet róluk eltüntetni a kampány nyomait. Kerestük Szegedi Mártont, a Jobbik volt polgármester-jelöltjét is, de nem sikerült elérnünk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában