Helyi közélet

2010.10.28. 14:34

Társulási ülést tartott a kazincbarcikai kistérség

<p>Kazincbarcika - A társulási ülésen a kazincbarcikai kistérség 32 települése közül 23 képviseltette magát.</p>

A rendkívüli tanácskozás az előző, kicsit viharos hangulatú és rendkívül hosszúra nyúlt alakuló ülés után csendesen és a konstruktív együttműködés jegyében zajlott le.
Első napirendi pontként Toldi-Tóth Gábor, a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság megbízott vezetője számolt be az elmúlt időszak kistérségi bűnügyi helyzetképéről, külön kitérve a helyhatósági választások rendkívüli eseményeire.
Ezt követően személyi kérdésekben döntöttek a polgármesterek, elsőként az elnökhelyettes személyére tett javaslatot Szitka Péter társulási elnök. A grénium Danada Jánost Tardona polgármesterét 23 igen szavazattal, Fodor Albertet Izsófalva első emberét pedig 20 igen, 2 nem és 1 érvénytelen voks mellett titkos szavazással választotta meg.
Az 5 tagú elnökséget már nyílt ülésen szavazták meg a társulás jelenlévő képviselői: Szitka Péter (Kazincbarcika), Fodor Albert (Izsófalva), Danada János (Tardona), Hevesi István (Alsószuha) és Stefán László (Sajókaza) lettek elnökségi tagok. A Kazincbarcika és Vonzáskörzete Többcélú Önkormányzati Kistérségi Társulás rendkívüli ülésén a Közbeszerzési Bíráló Bizottság tagjait és a pénzügyi bizottság helyettesét is megválasztották.
- G. J. -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában