Helyi közélet

2010.10.01. 14:54

Önkormányzati választás 2010 | Kell-e a megyében élőknek Mengyi Roland?

<p>Miskolc - Kell-e a megyénkben élőknek Mengyi Roland? Ezzel a címmel tartottak sajtótájékoztatót pénteken az MSZP megyei vezetői és képviselőjelöltjei utalván a kérdéssel arra, hogy Mengyi Roland tiszaújvárosi országgyűlési képviselőt jelöli a Fidesz a megyei közgyűlés elnöki posztjára.</p>

Gúr Nándor, az MSZP megyei elnöke kifejtette, miért mondanának ők nemet: Mengyi Roland egyetlen egyszer sem szólalt fel a megye érdekében a Parlamentben. Emellett egy budai ügyvédi iroda munkatársaként budapesti munkahellyel szerintük nem is tudná ellátni feladatát a megye élén. Elmondta még, amíg az MSZP-s Káli Sándor  Miskolcpolgármestereként megduplázta a város vagyonát, addig a megyei közgyűlés fideszes vezetése az elmúlt négy évben meghússzorozta a hiányt. Mihályi Helga és Csabai Gyula megyei képviselőjelöltek is amellett érveltek, hogy szerintük a Fidesz megyei országgyűlési képviselői nem tettek semmit a megyéért.

Dr.  Varga László elnökhelyettes beszédében azt hangsúlyozta, hogy a megyei közgyűlés lapjában a jobboldali hírek vannak túlsúlyban, ezért feljelentést tesz a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnál. Dr Mengyi Roland  válaszként  közleményt adott ki:”az MSZP mai akciója is azt bizonyítja, hogy a párt komoly bajban van.  Nem tud értelmes és valódi tartalommal rendelkező programot kínálni a választóknak, helyette ismét a támadás és a hazugság eszközéhez nyúl. Az MSZP-nek akkor kellett volna sajtótájékoztatót tartania, amikor a baloldali kormányzat sorra tette tönkre B.-A.-Z. megyében az önkormányzatokat, amikor eladósították az országot, és szabad utat engedtek a bűnözésnek. Hol voltak az MSZP megyei politikusai az elmúlt 8 év folyamatos hazugságai közben?  Az itt élőket megtévesztve asszisztáltak az országot és a megyénket hátrányosan érintő döntésekhez.Én a megyénkért, és az itt élőkért kívánok dolgozni.  Az elmúlt 8 év romboló baloldali politikája után tettekre, munkahelyekre, rendre, létbiztonságra és közbiztonságra van szükség továbbá határozott lépésekre számíthatnak az elszámoltatások területén is. Úgy tűnik azonban, hogy az MSZP most is a múlthoz ragaszkodik és nem kíván részt venni a sikeres B.-A.-Z. megye megteremtésében”

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában