Helyi közélet

2010.10.05. 11:29

Miskolci prológ és a bükkszenti szakasz

<p>A B.-A.-Z. Megyei Rallysprint Bajnokság következő fordulójára miskolci prológ (október 23.) után másnap Bükkszentkereszt és Bükkszentlászló között kerül sor.</p>

"Az előzetes nevezési zárlat október 11-e éjfél!" - árulta el Üveges Gábor, a verseny főszervezője. "Az átvételekre október 23-án reggel 8 és 13 óra között kerül majd sor Miskolcon, a Magyar Autóklub épületében. A miskolci prológ pályabejárására október 23-án 8 és 15 óra között lesz lehetőség, majd maga a prológ 16 órakor startol. A száz százalékig aszfaltos útvonal távja 3,8 kilométer lesz, azonban a pontos helyszínt biztonsági okokból - útvonal rajzzal - a nevezési zárlatot követően tesszük közzé."

Mint azt megtudtuk, maga a verseny másnap Bükkszentlászló és Bükkszentkereszt között kerül megrendezésre; az első versenyautó vasárnap reggel 8 órakor startol a bükkszentlászlói rajtból. A verseny várható célja (első autó érkezése) október 24-én 16 óra magasságában várható. A díjkiosztó az utolsó autó célba érkezése után egy órával kerül megrendezésre a bükkszentkereszti Borostyán Panzióban.

"A versenyre kilátogató nézők figyelmét szeretném felhívni a védett területek megóvására, ezzel is bizonyítva, hogy a természetvédelem és az autósport megfér egymás mellett!" - hangsúlyozta Üveges Gábor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában