Helyi közélet

2010.10.12. 16:30

Fűtésszünet az egyetemen

<p>Miskolc - Még nincs fűtés, ezért kétnapos szünetet rendeltek el a Miskolci Egyetemen.</p>

Keddre és szerdára rendkívüli tanítási szünetet rendelt el Patkó Gyula, a Miskolci Egyetem rektora, aki lapunknak elmondta: a rendkívüli szünet oka az, hogy az egyetem több épületében is folyik a májusban kezdődött felújítás. A kivitelezőkkel úgy állapodtak meg, hogy a fűtést október 15-én kapcsolják be, mivel általában ez az időpont a fűtésszezon kezdete. Az idei október azonban egyre hidegebb, a felújítást végzők azonban leghamarabb csak szerda délutánra tudnák biztosítani a meleget az előadókban és a tantermekben. A helyiségekben viszont a hőmérő már csak 17 fok körüli hőmérsékletet mutat, jelezte a rektor, hozzátéve: ezért azon karok hallgatói, akiknek az A épületekben, valamint a C/1 és C/2-ben lenne óráik, szünetet kaptak. Az oktatási szünet nem érinti az Egészségügyi Kar, a Bölcsészettudományi Kar és a Bartók Béla Zeneművészeti Intézet, valamint a sárospataki Comenius Tanítóképző Főiskolai Kar hallgatóit.


Rendkívüli oktatási szünet a Miskolci Egyetemen

boon | 2010.10.11 22:42
Miskolc - A fűtési rendszer működésében tapasztalható fennakadásokra és a külső hőmérsékletre tekintettel két napra, 2010. október 12. és 13. napjára rendkívüli oktatási szünetet rendelt el a Miskolci Egyetem több karán dr. Patkó Gyula rektor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában