Helyi közélet

2010.09.12. 18:52

Önkormányzati választások 2010 | Felajánlotta illetményét

<p>Miskolc - Rendkívüli tájékoztatót tartott Hircsu Ákos önkormányzati képviselő a Spider Speciális Mentőcsoportot ért lopás ügyében vasárnap Miskolcon, a Mancs szobornál.</p>

Felháborítónak tartja, hogy a más emberek életének mentésére szolgáló eszközöket tulajdonítottak el. A mentőalakulat becslése szerint a kár több millió forint.  A nemrégiben a közgyűlésbe jutott politikus szerint a városnak elsőként kellett volna felajánlania segítségét, ami elmaradt.

A képviselő ezért egy jótékonysági célú gyűjtés egyéni kezdeményezőjeként felajánlotta egyhavi illetményét a nyomravezetőnek. Azé lehet a 100 ezer forint, aki szeptember 15-én éjfélig használható információval szolgál a tárgyak hollétéről. Ha nincs ilyen , az összeget a mentőcsoport kapja – mondta el Hircsu Ákos.


Előzmény:

Ellopták a miskolci speciális mentők felszerelését

fuggetlen | 2010.09.10 17:45
Miskolc - Ellopták a Miskolci Spider Speciális Mentőcsoport több felszerelését. A tolvajok az utoljára a júniusi árvízkor használt eszközöket vitték el, amelyek között speciális búvárfelszerelés, búvárruhák, légzőautomaták, csónakmotorok, ipari alpinfelszerelések, mentőmellények voltak.

Ezek is érdekelhetik