Helyi közélet

2010.09.24. 19:24

Önkormányzati választás 2010 | Fidesz: Szervezzük újjá Felsőzsolcát!

<p>Felsőzsolca - "<em>Nem az országgyűlési választások kistestvére, nem is valami utánérzés, bizonyos szempontból fontosabb a közelgő önkormányzati választás, mint az országgyűlési volt</em>" – mondta Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője, Hódmezővásárhely polgármestere pénteken Felsőzsolcán.</p>

A tájékoztatón Orosz Csaba, a Fidesz helyi polgármesterjelöltje elmondta: figyelemmel kíséri és szeretné közelebbről is megismerni a hódmezővásárhelyi roma programot, melyet érdemes lenne adaptálni Felsőzsolcára is. A frakció vezető kifejtette: az országban és ez Felsőzsolcán különösen érvényes lelki és fizikai újjáépítésre van szükség. Rendet kell tenni – hangsúlyozta –, erre szolgál többek között a Btk. szigorítás, a „három csapás” törvény, melynek jelenleg már 2200 fő az érintettje. A megyében jelentősen megnőtt a vagyon elleni és erőszakos bűncselekmények száma, kialakult egy életvitel, amely a segélyekre, bűnözésre épít, ennek gátat kell vetni, nem létezik megélhetési bűnözés – tette hozzá nyomatékkal. Nálunk minden támogatás a munkától függ, de ugyanilyen fontos a felzárkóztatás is – summázta programjukat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában