Helyi közélet

2010.06.20. 13:44

Milyen volt az egyetemi tanév?

<p>Miskolc - Egyetemi hallgatókat faggatunk arról, hogy milyen volt a tanév?</p>

„Idén végzek, jövő héten vehetem át a diplomámat”– újságolta örömmel lapunknak Juhász Anett Éva, a Miskolci Egyetem végzőse. A fiatal gazdász lány elmondta, nagyon szeretett az egyetemre járni, s úgy érzi, kellő tapasztalattal indul a nagybetűs életbe. Barátnője, a szintén végzős Debreceni Dóra hasonlóan nyilatkozott: Születésnapom előtt egy nappal vehetem át a diplomámat. Nagyon szerettem ide járni, az utolsó tanév is legalább olyan jó volt, mint az összes többi. Horváth Ágnes is utolsó évét töltötte az egyetemen.

– A tanulás biztosan nem fog hiányozni, szerintem az ide tanév nehéz volt. A barátok miatt azonban szívesen fogok visszajárni az egyetemre – mondta el nekünk. „Ritkán voltam benn a suliban, mert egyéni tanrendes vagyok, de úgy láttam, az idei tanév nehezebb volt, mint az eddigiek.” – fogalmazott Csattos Krisztina másodéves hallgató. Tóth Róbert elsőévesként nagy bulinak látta az idei tanévet, melyet leginkább a jó társaság határozott meg. – Csak a jó idő miatt örülök a nyárnak. A nyaramat Németországban töltöm nyelvtanulással. Emiatt nehezen veszek búcsút a barátoktól, akikkel a tanév során jól szórakoztunk – mosolygott a fiatal egyetemista.

Drótos Márk első éves diák, véleménye szerint az idei tanévben egyenlő arányban volt a tanulás a szórakozással. – A tanulás kevésbé fogott meg idén, de a haverokkal nagyon kellemesen töltöttük a tanévet – mondta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában