Helyi közélet

2010.05.06. 18:18

Két borsodi lány a Királynők között!

<p>Miskolc, Kazincbarcika, Budapest - Egy miskolci és egy kazincbarcikai szépség is bekerült Magyarország 21 legszebb lánya közé.</p>

Megvan a huszonegy döntős trónkövetelő, köztük két B.-A.-Z. megyei szépség is, akik jelenleg egy felkészítő táborban "edzenek", hogy A Királynő május 13-i élő show-ra tökéletes teljesítményt nyújthassanak.

Breusz Ljubovot már jól ismerhetik a Borsod Online látogató, hiszen a fehérorosz születésű 24 éves egzotikus szépség már nap lányaként is szerepelt portálunkon. Most a Miss World és Miss Universe Hungary koronáért szállt ringbe 20 másik lánnyal szemben. Ljubov  Kazincbarcikán él. 1986-ban született Minszkben, a mai fehérorosz, akkor szovjet városban. A szülei természetgyógyászok, 1991-ben végeztek a főiskolán, azután költöztek Ljubovval Magyarországra.

A 170 centiméter magas lány szinte bármennyit ehet, nem hízik, de ennek nem örül felhőtlenül. Elárulta: a mellével elégedetlen, nem kizárt, hogy egyszer megplasztikáztatja. A fenekére külön gyúrt, hogy szép kerek legyen, most már elégedett vele, de ebben nagyok sok munkája fekszik. Csakúgy, mint a tanulásban. Levelezőn elvégezte a Nyíregyházi Főiskola nemzetközi kapcsolatok szakát, párhuzamosan megszerezte az idegenvezető szakképesítést. Anyanyelvi szinten beszél oroszul, angolul pedig középfokon. Jelenleg a Miskolci Egyetemen marketing mesterképzésre jár, doktorálni szeretne, és később esetleg az egyetemen maradna tanítani. Az iskola mellett mindig dolgozott, volt élelmiszerbolti eladó, recepciós, területi képviselő és saját vállalkozásba is fogott. Emellett a modellkedés is elkísérte 18 éves korától.
A férfiakat azonban ki kell ábrándítanunk: a szépségnek 3 éve van egy ongai barátja, akivel már az összeköltözést tervezgetik.

Egy miskolci lány a legszebbek között

A Királynő-jelöltek sorában még egy borsodi lány kapott kapott helyett: Béres Evelin. A 20 éves szépség Miskolcon született és itt is él anyukájával. Az angolul és németül beszélő, angol szakos gimibe végzett lány nem igazán tudja még, hogy mit kezdjen az életével. Kereskedelmet tanult egy évig, de rájött: nem érdekli, így abbahagyta.
Most egy OKJ-s sportmenedzseri képzésen vesz részt, mellette pedig egy kaszinóban dolgozik hoszteszként. Közben jelentkezett a Miskolci Egyetem közgáz szakára, de még nem kezdte el. Nagynénje és anyja unszolására jelentkezett A Királynőbe. Szeretne a legjobb háromban lenni, de szerinte nála idősebb lány fog nyerni. Elképzelhetőnek tartja, hogy ha idén nem nyer, akkor jövőre újra megpróbálná.

Szeret sportolni, nyolc évig kosarazott. Imád olvasni, kedvenc írója Paulo Coelho. S akárcsak borsodi vetélytársának neki is van barátja. Másfél éve tart kapcsolata a DVTK focistával, aki - árulta el Evelin - nagyon büszke arra, hogy Királynő-jelölt lett és szerencsére nem féltékeny, viszont nagyon félti.
Evelin azt is elárulta magáról: olyan ember, aki szeret a középpontban lenni, szereti ha figyelnek rá. Ugyanakkor nem bulizós alkat, viszont - saját bevallása szerint nem tud, de - szeret táncolni. Nagyon zavarja, hogy termete (168 centiméter magas) és babaarca miatt 15-16 évesnek nézik, ezért is jelentkezett A Királynőbe, hogy megmutassa nem kislány már, hanem érett, felnőtt nő. Szeretne külföldön élni és modellkedéssel foglalkozni a jövőben.

Hogy miként szerepel a két borsodi szépség az kiderül 2010. május 13-án az RTL Klub képernyőjén az ország legrangosabb szépségversenye, A Királynő műsorából. Itt dől el ki lesz idei év Miss World Hungary, Miss Universe Hungary és Miss Earth Hungary cím boldog tulajdonosa.
- OlKa -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában