Helyi közélet

2010.04.28. 14:52

Jegyzet: Bátorság

<p><em>A sikeres választási szereplés után, a meggyőző fölény birtokában a leendő kormányfő nem csak híveit igyekszik motiválni, jelezve első dologként rendbe kerül a gazdaság és a közbiztonság és utána jöhetnek a soron következő feladatok.</em><strong> Pap Gyula jegyzete.</strong></p>

Optimistán tekintve a jövőbe, mi, az országnak ezen fertályán már ennyivel is bőven elégedettek lennénk. A konkrét akciótervhez még konzultációkon át vezet az út, reménytkeltő konkrétum, hogy a nem is olyan távoli jövőben nálunk kerülhet sor egy találkozóra rendőri és kisebbségi vezetők bevonásával. A pártvezetői jószóból jut a „frissen megválasztott” ellenzéknek is: nem kell annyit aggályoskodni a kétharmad miatt, egyébként is, aki 25 éve nem panaszkodott az egypártrendszerre, most se tegye.

Nos, nem türelmetlenkedünk, mi is illedelmesen várunk, hogy annak rendje és módja szerint megtudjuk személy szerint kik is fogják – a felhívás szerint a mi aktív segítségünkkel – megvalósítani az igényes elképzeléseket.

- Pap Gyula -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában