Helyi közélet

2010.04.08. 15:54

Blama? Ákos koncert és Opera Rock Show egy időben

<p>Miskolc – Június 12-én, egy létesítményen belül, a Miskolc Városi Szabadidőközpontban egyszerre, egy időben két könnyűzenei koncert is lesz. - hívta fel a figyelmünket Olvasónk.</p>

Tarja Turunen világhírű szoprán énekes június 12-én a Miskolci Jégcsarnokban lép fel, míg Ákos a szomszédban, a sportcsarnokban koncertezik majd ugyanabban az időben.” - mondja Olvasónk. „Azt hiszem, hogy enyhén fejezem ki magam, ha azt mondom: ez nem túl szerencsés...

Kovács Ákos hivatalos honlapján, az akos.hu-n a „Koncerthírek” közé már felkerült a június 12-ei miskolci dátum, ugyanakkor az idei Operafesztivál internetes oldalán (www.operafesztival.hu) is az olvasható, hogy finn sztár június 12-én, szombaton 21 órától ad koncertet a jégcsarnokban. Azaz jelen pillanatban úgy fest, hogy a két művész egyszerre, egy időben, és egy helyen lesz.

Kíváncsiak vagyunk természetesen az érdekeltek véleményére is, így igyekszünk megszólaltatni az ügyben Bátor Tamást, az Operafesztivál ügyvezető igazgatóját és Dr. Szatmáry-Antal Tamást, a Miskolc Városi Szabadidőközpont igazgatóját.

(JLI)


Bátor Tamás nem érti

boon | 2010.04.08 20:19

Miskolc - Bátor Tamás, a Miskolci Operafesztivál Kft. ügyvezetője csütörtök délelőtt értesült arról, hogy Kovács Ákos koncertje is akkor lesz, és szinte ugyanott, ahová Tarja Turunen énekes koncertjét hirdették meg az Operafesztivál keretében.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában