Helyi közélet

2008.12.17. 11:51

Ismeretlen holttest a Ronyvában

<p>Sátoraljaújhely - Egy eddig ismeretlen személy holttestét találták meg szerdán délelőtt Sátoraljaújhely területén, a Ronyva patakban.</p>

11.50: Kiderült: a két hete eltűnt sátoraljaúhelyi nő holttestét találták meg szerda délelött a Ronyva patakban. A 36 éves nő holttestét a helyi tűzoltók emelték ki, amit a helyszíni szemlén résztvevő orvos jelenleg is szemrevételez, hogy külsérelmi nyomok, vagy idegenkezűségre utaló jelek találhatók-e a nő testén.


Egy eddig ismeretlen személy holttestét találták meg szerdán délelőtt Sátoraljaújhely területén, a Ronyva patakban. A helyszínre a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság forrónyomos csoportja vonult ki. A holttestet ezekben a percekben készülnek kiemelni a patakból. Így egyelőre nem tudni még adatokat, úgy mint a vízben megtalál személy kora, neme, és az is csak a helyszíni szemle után derül ki: felvethető-e idegenkezűség, gyilkosság, vagy sem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában