Helyi közélet

2008.12.20. 20:21

Eső, havaseső és havazás is lehet

<p>Miskolc - Milyen karácsonyunk lesz? – kérdeztük Makó Zoltántól, az Országos Meteorológiai Szolgálat Miskolci Regionális Központjának munkatársától.</p>

Szombaton éjszaka túlnyomóan borult lesz az ég, eső, havas eső és havazás valószínű. Az éjszakai hőmérséklet 0 és mínusz négy fok körül alakul.

Vasárnap nap közben gyakran erősen megnövekszik a felhőzet, kisebb eső és havazás is kialakulhat. A nyugati szél gyenge marad, 3-6 fok várható, hideg és melegfronti hatás egyszerre érvényesül.

A következő napokban változóan felhős, gyakran borult lesz az ég, eső, havas eső, havazás, sőt hózápor egyaránt várható. Gyakran lesz erős, időnként viharos az északnyugati szél. Napközben mindenütt fagypont fölött lesz a hőmérséklet.

A karácsonyi ünnepek előtt, hétfőn plusz 6, kedden 5 fok lesz, majd a hét végéig folyamatosan csökken a hőmérséklet. Szerdán már csak 2-3, a hét végére viszont 0 fok körüli értékek várhatók.

Kapcsolódó cikkek:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában