Helyi közélet

2008.05.07. 18:24

Roadshow a külföldi munkavállalásról

<p>Miskolc - Szerda este a miskolci Tudomány és Technika Házában a külföldi munkavállalással kapcsolatos lakossági roadshow-t rendeztek. Az esemény iránt nagy volt az érdeklődés. <DIA width="900" height="700" alt="A külföldi munkavállalásról tartottak roadshow-t Miskolcon"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/A_k_lf_ldi_munkav_llal_sr_l_tartottak_roads/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="A külföldi munkavállalásról tartottak roadshow-t Miskolcon" src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

Tóth Edit, az Észak-magyarországi Regionális Munkaügyi Központ humánerőforrás és titkársági osztály PR-referense, valamint Frank Tamás tanácsadó elmondta: azokat az álláskeresőket, végzős egyetemistákat, szakközépiskolásokat és szakiskolásokat hívták meg, akik az Európai Unió tagországaiban, elsősorban Ausztriában, Németországban, vagy Hollandiában szeretnének munkát vállalni.
A jelenlévők (többségükben fiatalok) négy előadást hallgattak meg és kérdéseikre is választ kaptak a várható kinti élet- és munkakörülményekről.
(Az elhangzottakra portálunkon visszatérünk.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában