Helyi közélet

2008.03.04. 18:24

Megjavítattuk a lépcsősort a miskolci Dorottya utcában

<p>Miskolc - A Dorottya utcai lépcsősor rossz állapotára egyik olvasónk hívta fel a figyelmet. A közelmúltban portálunkon is beszámoltunk arról, hogy az említett lépcsősor balesetveszélyes.</p>

A Miskolci Városgazda Kht. felé is jeleztük a problémát, és a hét elején rendbehozták a lépcsőket.
Társaságunk március 3-án kijavította a kifogásolt lépcsősort a Dorottya utcán – tudtuk meg Veres Istvántól, a városgazda ügyvezető igazgatójától. – Törvényi előírásoknak megfelelően az akadálymentesítést is szem előtt tartva rámpákat is kialakítottak – tette hozzá. El kell, hogy mondjuk – folytatta – a lépcsők egy része nem társaságunk kezelésébe tartozik. Azok társasházak, illetve intézmények tulajdonát képezik – fogalmazott.
A Miskolci Városgazda Kht. feladatköréhez tartozik a közterületi lépcsők karbantartása is.
Műszaki ellenőreinknek tudomása van a városunkban található rossz állapotú lépcsőkről – informálta lapunkat Veres István. – Anyagi forrás hiányában azonban nincs lehetőség az összes közterületi lépcsőt helyreállítani, ezért mérlegeljük a javítás szükségszerűségét.

Előzmény:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában